BCdemol
vorige lid volgende lid
NLfood BV

NLfood is specialist in wereldwijde export van typisch Nederlandse producten. Zowel food als non-food.

Wij leveren aan supermarkten, groothandels, distributeurs en importeurs. Deze afnemers hebben ter plaatse een netwerk van consumenten, winkeliers of supermarkten die de producten afnemen. Maar ook cruiseschepen en Nederlandse ambassades kan zich als klanten rekenen. Kortom, waar behoefte is aan Nederlandse levensmiddelen van goede kwaliteit.

Nederlandse leveranciers

Food, non-food, verse producten, diepvries, kruidenierswaren, zuivel, kaas etc. Door rechtstreekse contacten bij grote Nederlandse leveranciers vindt u bij NLfood een compleet en zeer uitgebreid assortiment. Naast de bekende A-merken leveren wij ook huismerken of discountmerken. Via het eigen merk Dutch Bakery leveren alle bekende en typisch Nederlandse koeken.

Van pallet tot container, NLfood regelt alles voor u, inclusief de benodigde export- en douanedocumenten. Wij streven naar full service export, zodat de klant hier geen omkijken naar heeft.

Björn Warnar

Hoelang fiets je al?
Ik denk sinds 2008.

Wat voor rit maak je het liefst? 
Bergen trekken mij erg aan, de buitenlandse trips zijn ook een mooie belevenis. 

Hoeveel kilometers rijdt je per jaar? 
+/- 3500 

Leukste fietsresultaat? 
Mooiste belevenis is dat een klant van mij in Spanje met mij een rondje van 100 Km ging fietsen in de buurt van Calpe. verder de buitenlandse tripjes bij de mol. verder mooie ritten met de club en Franse Alpen

Waar ben je trots op?
Dat wij met Businessclub de Mol in een paar jaar een geweldig enthousiaste club met locale ondernemers hebben opgericht. Ieder met zijn eigen vakgebied. Allemaal passie voor het fietsen.
Het is er gezellig met een grote G, en last but not least, als het kan wordt er handel gegund aan elkaar.

Wat zijn je overige sporten? 
Fitnissen, verder ben ik gek op autosport

Wil je verder nog wat kwijt? 
nee, lekker fietsen

Je lijfspreuk: 
Ga er voor, aan het einde zie je wel wat je over houdt. 

https://www.nlfood.nl

Björn Warnar

Overzicht
Activiteiten