BCdemol
Terug naar nieuwsoverzicht
21/04/2016 | 08:30 uur

Succesvolle spinning marathon

Het Braanker Cycling Team doet mee aan de Tour for Life, een 8-daagse fietstocht van Italië naar Rotterdam eind augustus om geld op te halen voor onderzoek naar individuele kankertherapie voor Erasmus MC, Daniel den Hoed Stichting.

Als één van de sponsoractiviteiten had Tony deze spinning marathon georganiseerd.  Sportcentrum Fitter bij de Wit en de instructeurs Mees, Nick en Sander hebben hierbij belangeloos hun medewerking verleend. Het fruit voor de deelnemers en de bloemen voor de instructeurs werd gesponsord door AH Hardinxveld en AH Papenrecht. 

Er was een leuke gevarieerde groep. Dochters van Tour for Life teamleden, wat grotere groepen van bijvoorbeeld de Rabobank, Atrium groep, Hoek & Blok, Bouwonderneming Stout, Finkenholl en (fiets)vrienden van o.a. Fitter bij de Wit en Businessclub de Mol.

Uiteindelijk hebben zo’n 60 deelnemers zich in het zweet getrapt voor het goede doel. Van ervaren renners en spinners tot mensen die voor de eerste keer op de spinningfiets zaten.  De meeste mensen 1 uur, een aantal 2 uur en Rob Rommelse van de Atriumgroep heeft alle 3 de uren heeft gefietst en daarmee als extraatje een fles wijn verdiend. 

Hoek & Blok hadden aanvankelijk 6 plekken gereserveerd maar hebben er uiteindelijk ruim 10 gesponsord  om zo op de € 1.000 uit te komen. Een heel mooi gebaar.

Al met al een sportieve en zeer geslaagde avond.