BCdemol
Terug naar nieuwsoverzicht
28/03/2017 | 12:16 uur

Garmin avond met een biertje

Nadat iedereen was verzameld in de ruimte van een pakhuis waar vroeger de echte brouwerij had gestaan, ging de avond van start. Na wat huishoudelijke mededelingen van het bestuur, zoals de introductie van evenementen op de website, kregen wij een mooie uitgebreide presentatie over fietscomputers met name gericht op Garmin. Hierin werd uitgelegd welke smaken er waren, hoe je makkelijk routes kan maken en nog meer bomvolle tips. De presentatie is doorgemaild naar de leden dus dat moet in jullie bezit zijn. 
Na een korte onderbreking kregen wij een mooi verhaal over de locatie, de bierbrouwerij. Door een enthousiast team werd de basis verteld van het maken van bier en de geschiedenis van de locatie waar wij ons in bevonden. Leuk om te weten dat daar vroeger een grote brouwerij stond. Na de overname van Heineken en andere bestemmingsplannen is er helaas niet heel veel meer van over maar toch een mooi stukje geschiedenis. Na de theorie van de het brouwen werden wij ook rondgeleid hoe dit proces daadwerkelijk in actie gezet wordt. 
Daarna was het tijd om het brouwsel te gaan proeven. Wij konden de gemaakte biertjes proeven en iedereen kon daarna nog lekker bijpraten over alle fiets avonturen.