BCdemol
Terug naar nieuwsoverzicht
23/11/2016 | 14:46 uur

Inovatieprijs

Voor het gehele bericht kijk je op:  https://nl-nl.facebook.com/pages/Machinefabriek-L-Straatman/448568651825618

Machinefabriek l. Straatman is de runner-up award winnaar in de categorie innovatie in havens bouw voor onze innovatieve oplossing zonnestelsels!
Het ontwikkelen, toepassen en het combineren van onze aanleginrichtingen met nieuwe technologieën als autonome solar oplossingen was uitdagend, vooral in de gevaarlijke omgevingen we opereren in. Na jaren van onderzoek, het ontwerpen en bouwen, het bereiken van deze synthese maakt deze award verdienen een aanzienlijke prestatie. Tijdens de laatste jaren hebben we in deze categorie overtroffen, waaruit fantastisch dapperheid in haveninstallaties innovatie. Deze prijs is een bewijs van de vaardigheden, vindingrijkheid en visie van onze geweldige team van professionals. Straatman is zonnestelsels
Met dit "groene" autonome stroomvoorziening met vrijwel geen downtime, machinefabriek l. Straatman heeft tot doel de industrie radicaal veranderen met zijn duurzame panieksluiting ligplaats oplossing. Straatman is zonne-energie systeem vormen de oplossing is zeer betrouwbare energiebron, het wegnemen van de noodzaak van kwetsbare onderzeese kabels. Dit bespaart installatie-en onderhoudskosten en vermindert de installatie tijd om uren. De kleinste details zijn gecontroleerd door een real-time datalogging systeem preventief onderhoud te plannen en ervoor te zorgen dat alle eenheden zijn altijd operationele en 100 % veilig. In de afgelopen twee jaar, de atex-gecertificeerde design is bewezen in de praktijk in de haven van rotterdam.