BCdemol
vorige lid volgende lid
Braanker Logistics

Braanker Logistics, uw logistieke dienstverlener
Braanker Logistics is een gezonde en moderne logistieke dienstverlener, met een wereldwijde expertise van alle denkbare vervoersmodaliteiten en logistieke mogelijkheden

Met een gemotiveerd team van ruim 100 medewerkers, een wereldwijd agenten netwerk en een allround inzetbaar wagenpark van ca. 170 eenheden is Braanker Logistics 24/7 bereikbaar, beschikbaar en inzetbaar.
Er wordt gewerkt vanuit een representatief en modern kantoor in het strategisch gelegen Alblasserdam met ruim 30000 m2 Op- en Overslag capaciteit.
Onze belangrijkste diensten zijn wegtransport, zeevracht, luchtvracht en op- en overslag.

Braanker Logistics is gecertificeerd volgens de nieuwste normen en door het aanbieden van efficiënte, effectieve en concurrerende logistieke oplossingen slagen wij er in onze marktpositie voortdurend te verstevigen en uit te breiden.

Klanttevredenheid, Betrouwbaar, Professioneel, Gepassioneerd, Flexibel en een Persoonlijke benadering zijn daarbij onze belangrijkste kernwaarden.
 

Chris Braanker

Hoelang fiets je al?
Sinds augustus 2014

Wat voor rit maak je het liefst? 
Ik geniet nog van iedere rit die ik maak maar het meest geniet ik toch van ritten in voor mij onbekende gebieden.

Hoeveel kilometers rijdt je per jaar? 
Vorig jaar ca 4000 km en hoop dit jaar toch wel het dubbele te halen

Leukste fietsresultaat? 
Vroeger van 12e tot 17e jaar wedstrijden gereden bij De Mol, eerst als jeugdrenner en vervolgens als nieuweling  en junior. In die jaren behoorlijk wat overwinningen weten te behalen, zowel op districtsniveau als op landelijk niveau. 
Als recreatief fietser was vorig jaar mijn 1e toertocht De Hageland Classic”, 110 kilometer met een groep door België. Ondanks de stromende regen van de 1e tot de laatste minuut genoten.

Waar ben je trots op?
Op ons team van 8 renners en 4 begeleiders waarmee we mee hebben gedaan aan de Tour for Life 2016. Het is geweldig om hier deel van uit te maken en als team deze prestatie te hebben neergezetten.

Wat zijn je overige sporten? 
Momenteel geen tijd voor andere sporten.

Wil je verder nog wat kwijt? 
Sponsoren mag en kan via www.tourforlife.nl/braankerlogistics-cyclingteam 

Je lijfspreuk: 
Qua patet orbis
 

http://www.braanker.com/

Chris Braanker

Overzicht
Activiteiten