BCdemol
vorige lid volgende lid
Liberto
Marcel Paul

Mijn achtergrond ligt in de groenten en fruit sector. Na mijn studie agrarische bedrijfskunde in Delft ben ik terechtgekomen bij een exporteur van groeten en fruit in het Westland, waarna ik in 1998 de mogelijkheid kreeg samen met een collega voor een partij uit Engeland een vestiging in Nederland op te zetten. In 20 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste exporteurs van groenten en fruit in Nederland en markleider in Groot-Brittannië met vestigingen in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië en Spanje.

In 2018 heb ik het roer omgegooid en heb de kans gekregen om uit het bedrijf te stappen. Daarna ben ik me samen met mijn vrouw volledig gaan richten op wat tot dan een hobby was, gidsen tijdens expeditie reizen in de poolgebieden.

Nu zijn we ongeveer het halve jaar aan het werk op en rond Antarctica of in het Arctisch gebied en zijn we in de andere maanden op pad met onze camper of thuis. Zodra we thuis zijn, komt de fiets uit de garage en ook als we op pad zijn met de camper gaat er altijd wel een fiets mee.
 

Marcel Paul

Overzicht
Activiteiten