BCdemol
vorige lid volgende lid
Aspect ICT

ASPECT ICT, VERBINDEND ELEMENT IN EEN OPTIMALE BEDRIJFSVOERING

HET BEGINT BIJ EEN GOED ADVIES

Het slim benutten van uw informatie biedt nieuwe mogelijkheden, tijdwinst en gemak. Wij ondersteunen bedrijven bij het zetten van de stap naar een digitale organisatie, waarin elk bedrijfsproces optimaal wordt ondersteund door ICT. Wij bieden die meerwaarde, omdat wij het gehele spectrum beheersen. Denk hierbij onder andere aan managed infrastructure, business software, business apps & integraties, samenwerkingstools, business intelligence en security. Door samen met u de lange termijn ICT-strategie vorm te geven, zorgen we voor de beste combinatie tussen de ICT-infrastructuur en de software die daarop draait. Er is meer mogelijk dan u denkt!

ELK PROJECT IS MAATWERK..

... want elk bedrijf is uniek. Wat voor een ander werkt, hoeft dat niet automatisch voor u te doen. Ieder bedrijf heeft andere wensen, behoeften en toekomstdromen. Dat beseffen wij maar al te goed. Het maakt dat wij ontwikkelen wat in uw situatie het beste past. Een serververnieuwing, migratie naar de cloud, het koppelen van softwarepakketten of complete urenapplicatie: we maken het op maat. Onze relatiebeheerders en servicemanagers zorgen ervoor dat elk project in goede banen wordt geleid. Service op z’n best! 

WE ZIJN IN CONTROL

Een ICT-omgeving is vaak erg complex. Het draait om systemen, software, servers, applicaties, netwerken en ga zo maar door. Die abstracte begrippen moeten zorgen voor digitale beschikbaarheid. Want op downtime zit niemand te wachten. Om alles goed te laten werken, is goed onderhoud en beheer ook van groot belang. Daar maken we graag heldere afspraken over. We laten regelmatig ons gezicht zien en zorgen dat uw hele ICT-omgeving of applicatie up-to-date blijft. Uiteraard is er ruimte voor het bespreken van nieuwe wensen. Is er in de tussentijd een vraag of uitdaging? Dan staan onze engineers dag en nacht voor u klaar voor hulp.

Arie van 't Verlaat
https://www.aspect-ict.nl/

Arie van 't Verlaat

Overzicht
Activiteiten