BCdemol
vorige lid volgende lid
Plastic Company

Anders dan bij veel andere grondstoffen, behouden de meeste soorten kunststof bij recycling nagenoeg hun oorspronkelijke kwaliteit. Het is daarmee bij uitstek een grondstof die een waardevolle bijdrage kan leveren aan de circulaire economie. Het sluiten van productieketens door hergebruik van kostbare grondstoffen moet de norm worden. Dat is beter voor het milieu en het levert daarnaast financieel voordeel op.

Plastic Company werkt al meer dan 20 jaar nauw samen met kunststofverwerkende industrie in heel Europa, door het inzamelen en vermalen van bijvoorbeeld restmateriaal, overcapaciteit of afgekeurde partijen. Daarnaast zijn wij ook in staat kunststof materialen te recyclen die niets meer waard zijn als gevolg van bijvoorbeeld een huisstijl-wisseling of overname.

Het ingenomen materiaal wordt zorgvuldig op soort gerecycled om daarmee de kwaliteit van het maalgoed te waarborgen.Alleen dan kan het ingezet worden als non-virgin grondstof om nieuwe halffabrikaten te vervaardigen. Ons hoogwaardige maalgoed wordt door ons teruggeleverd aan kunststof verwerkende industrie.

Luc Wildeboer Schut
http://www.plasticcompany.nl/

Luc Wildeboer Schut

Overzicht
Activiteiten