BCdemol
vorige lid volgende lid
ING Rijnmond en Alblasserwaard

ING Groep N.V. is een wereldwijd opererende financiële instelling van Nederlandse oorsprong. ING is in 1991 ontstaan uit een fusie tussen Nationale-Nederlanden en de NMB Postbank Groep. De nieuwe naam Internationale Nederlanden Groep werd al snel ingekort tot I-N-G, waarna de onderneming besloot om haar statutaire naam te veranderen in ING Groep N.V.

Als ING zijn wij (internationaal) actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing en vastgoed. Daarmee is ING de bank voor Nederlandse ondernemers die ook internationaal zaken doen. 

Als (groot)zakelijke ondernemer heeft u specifieke financiële wensen om uw ambities te realiseren. De ING kent de markt waarin u zich begeeft en helpt u graag met het realiseren van uw doelen. Als zakelijk adviseur denk ik samen met een team van collega’s maatwerkoplossingen uit op diverse gebieden voor bedrijven in de regio Rijnmond en Alblasserwaard.

Cornelis van der Kloos

Hoelang fiets je al?
Nu zo’n 13 jaar op de weg, voorheen MTB.

Wat voor rit maak je het liefst? Vlakke weg, bergen, wedstrijd 
Ik maak graag de nodige hoogtemeters in de bergen, door het rijden van langere tochten > 100 km.

Hoeveel kilometers rijdt je per jaar?
6000 - 9000 kilometer per jaar

Leukste fietsresultaat?
Die probeer ik altijd weer te overtreffen in een toertocht of tijdens een training. Deze is dus iedere maand weer anders! 

Waar ben je trots op?
Het feit dat ik na een periode van weinig trainen mij zeer snel weet aan te passen en met de betere renners mee naar boven weet te rijden. 

Wat zijn je overige sporten?
Op dit moment zijn er geen andere sporten die door mij actief worden beoefend. Voorheen heb ik veel getennist. 

Wil je verder nog wat kwijt?
Wordt lid van de BC als je op zoek bent naar gezellige en interessante gesprekken met collega ondernemers tijdens het fietsen!

Je lijfspreuk: 
Leef iedere dag of het de laatste is, op je dag krijg je gelijk.

https://www.ing.nl/zakelijk/index.html/

Cornelis van der Kloos

Overzicht
Activiteiten