BCdemol
vorige lid volgende lid
Homeflex

HomeFlex richt zich naast het huisvesten van flexwerkers op de ontwikkeling en herontwikkeling van eigen woningbouwlocaties. Als voortrekker in ontwikkelingsprojecten is HomeFlex de spin in het web tussen verschillende partijen. Samen met gemeenten, vastgoedinvesteerders, architecten, projectontwikkelaars, corporaties en adviseurs wordt er onderzoek gedaan naar het realiseren van passende huisvestingsprojecten.
Om deze plannen te verwezenlijken, wordt er voor ieder specifiek project gezocht naar een oplossing, waarin alle betrokken partijen zich kunnen vinden. Dit doet HomeFlex door gezamenlijke wensen/ideeën te vertalen naar werkbare concepten die leiden tot succesvolle huisvestingsprojecten.
Het realiseren van renderende projecten is geen eenvoudige opdracht, maar HomeFlex gaat graag de uitdaging aan. Mede door de expertise op het gebied van huisvesting en het uitgebreide netwerk, is HomeFlex erop gericht om zowel klein- als grootschalige projecten met succes af te ronden!

Onze unieke werkwijze
Flexibel - inhuurmogelijkheid vanaf één week Compleet - De woningen worden volledig gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd (incl. gas, water, licht, internet en TV) Persoonlijk - Vast aanspreekpunt Betrouwbaar - Scherpe all-in tarieven, geen onverwachte kosten achteraf  24/7 service - Voor calamiteiten is de technische dienst 24/7 bereikbaar

Waarom HomeFlex?
Particulieren - HomeFlex garandeert u vaste inkomsten Investeerders - HomeFlex heeft de expertise om uw onroerend goed op een professionele wijze te verhuren en beheren Corporaties - HomeFlex zorgt ervoor dat tijdens de uitverhuisperiode leegstaand onroerend goed rendement blijft opleveren Werkgevers - HomeFlex biedt uw medewerkers een thuis

Bert Verheij

Overzicht
Activiteiten