BCdemol
vorige lid volgende lid
Werken met Passie

Werken met Passie is een groeiende onderneming met geweldige plannen voor de toekomst. Het team van Werken met Passie heeft jarenlange ervaring op het gebied van personeelsbemiddeling. Wij houden ons bezig met het uitzenden van personeel en werving en selectie van vaste krachten in een vijftal branches. Daarnaast verzorgen wij de payrolling voor uw volledige  personeelsbestand. Uw medewerkers staan bij ons op de loonlijst, met alle voordelen van dien.
Als organisatie willen wij het Werken met Passie uitstralen op de arbeidsmarkt. Medewerkers en opdrachtgevers worden gewaardeerd en persoonlijk betrokken bij Werken met Passie. Wij streven ernaar om flexibel, integer en resultaatgericht te werk te gaan in iedere situatie die zich voordoet in de vaak complexe wereld van de personeelsbemiddeling.

Werving & Selectie
Waar vind ik de kandidaten? Heb ik de beste kandidaat voor de beoogde functie? Hoe weet ik of de kandidaat binnen ons team past? Deze cruciale vragen beantwoordt Werken met Passie graag in samenwerking met u. Werven en selecteren heeft ons groot gemaakt. We zijn trots dat we deze kwalitatief goede dienst aan u kunnen bieden, zodat u met de juiste mensen in uw organisatie kunt werken. Kennis van uw markt is een van de redenen dat wij deze dienst kunnen aanbieden. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan kandidaten uit uw doelgroep en blijven we altijd op zoek naar nieuwe kwalitatief goede kandidaten. 

Onze intercedenten zijn kritisch en doortastend en  toetsen kandidaten die naar aanleiding van het wervingsproces op gesprek komen op verschillende onderdelen. CV's worden doorgelicht en door middel van een diepte interview proberen we te achterhalen welke kwaliteiten de potentiële werknemer heeft. Uit deze gesprekken worden de beste kandidaten aan u voorgesteld, begeleidt met een schriftelijk verslag van onze bevindingen. Al onze kandidaten zijn van de beste kwaliteit, dus uit de voorgestelde kandidaten kunt u met een gerust hart een keuze maken.

Uitzenden
Ook op het gebied van uitzenden wil Werken met Passie uw partner zijn. Uitzenden is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten aan een werkgever. Dit gebeurt bij Werken met Passie op een flexibele basis, waarbij contracten binnen 24 uur kunnen worden aangegaan en binnen een korte termijn worden ontbonden. Daarnaast vindt uitzenden plaats tegen een van tevoren overeengekomen uurtarief, maar het aantal uren per week en de duur van de werkzaamheden kunnen door de werkgever zelf bepaald worden. Voordelen van uitzenden voor u als werkgever zijn flexibiliteit in het personeelsbestand en efficiënt inspelen op veranderingen in werkdruk.

Payrolling
Het aanbieden van een payrollconstructie is de nieuwste bezigheid van Werken met Passie. Payrolling is het extern verlonen van uw eigen medewerkers via Werken met Passie. Wij zijn er ons van bewust dat het in dienst nemen van personeel veel zorgen met zich mee kan brengen. U krijgt te maken met verschillende soorten wetgeving, al dan niet bindende CAO's, risico's op ziekteverzuim, pensioenverplichtingen en contracten. Deze zorgen nemen wij graag uit handen voor u, zodat u zich kan richten op de dingen waar u goed in bent. Met payrolling besteedt u uw volledige werkgeverschap van uw personeel aan ons uit met alle voordelen van dien.

Gert-Jan van Raveswaaij
http://www.werkenmetpassie.com/

Gert-Jan van Raveswaaij

Overzicht
Activiteiten