BCdemol
vorige lid volgende lid
Alert Security B.V.

Alert Security is een door het ministerie van Justitie erkende beveiligingsorganisatie onder ND nummer 572.
Na oprichting in 1992 is Alert Security in de regio Zuid Holland Zuid uitgegroeid tot een begrip. Voor bedrijven, overheden en particulieren zijn wij de betrouwbare partner in veiligheid. Wij hebben kennis en een "no nonsense" mentaliteit.
Onze kracht ligt voornamelijk in onze transparante manier van werken. We doen wat we zeggen en melden wat we niet kunnen. Alert Security biedt inmiddels voor meer dan 100 vaste medewerkers een gemoedelijke en stabiele werksfeer. Met deze site willen wij u informeren omtrent onze diensten en de wijze waarop wij deze uitvoeren en controleren.

Alert Security biedt u:
Een vast aanspreekpunt voor alle aspecten van de dienstverlening
24 uur bereikbaarheid door middel van onze alarmcentrale ViewControl
Doelmatige beveiligingsmaatregelen en geen loze beloften.

Bij Alert Security staan openheid, integriteit en de menselijke benadering centraal.

Uitgangspunten
Betrokkenheid van onze medewerkers bij de organisatie, bereikbaarheid van leidinggevend personeel, open communicatie en verantwoordelijkheden en bevoegdheden aan de basis zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Werving en Selectie
Betrouwbare beveiliging staat of valt met de kwaliteit van onze medewerkers. Alert Security besteedt veel aandacht aan werving, selectie en screening van het personeel.

Opleidingen
Aan opleiding, training en klantgericht werken stelt Alert Security hoge eisen. Wij scholen alle medewerkers dan ook zelf op dit specialisme. Hierdoor hebben de in te zetten beveiligingsmedewerkers de opleidingen die u vereist.

Belonen
Alert Security biedt haar medewerkers een rustige en gemoedelijke werksfeer waarbij niet alleen de verloning maar zeker ook beloning van prestaties centraal staat.

Wouter Romeijn

Overzicht
Activiteiten