BCdemol
vorige lid volgende lid
Tom Pilzecker Fotografie

Rotterdams, eigentijds, veelzijdig en inmiddels 25 jaar in het vak. Dat ben ik, Tom Pilzecker. Mijn specialisaties zijn portret-, reportage- en architectuurfotografie. Ik werk voornamelijk op locatie maar heb ook een eigen studio in het centrum van Rotterdam.

Mijn opdrachtgevers zijn divers en talrijk. Wat in 1991 begon met een coverfoto voor de deelgemeente Noord gids, groeide uit tot een bloeiende bedrijf. Aanvankelijk hoofdzakelijk voor de gemeente Rotterdam maar in de loop der jaren heb ik profit organisaties zoals Deloitte,
Erasmus University Medical Center Rotterdam, Netherlands Institute for Health Sciences – NIHES en Ipse de Bruggen kunnen toevoegen.

Daarnaast maak ik met Maas Communicatie,  “Blad in 1 dag”, bij congressen en andere bijeenkomsten zijn wij op de locatie aanwezig met een compleet redactieteam. Wij maken live, ter plekke een magazine of congreskrant, die de bezoekers aan het einde van het programma meekrijgen.

Nevenactiviteiten op het gebied van fotografie verzorg ik ook met veel plezier. Zo geef ik fotografie les op het scholengemeenschap LIFE College Lentiz onderwijsgroep in Schiedam en verzorg ik fotoworkshops (in samenwerking met Karin Oppelland) bij verschillende bedrijven, zoals City Safari Rotterdam, Palet Administraties Rotterdam.

En sinds 2016 nieuw in de stal; karinthiefietsreizen.nl Samen met Richard van Ameijden ga ik proberen groepen fanatieken fietsers in het Oostenrijkse Karinthië de bergop te begeleiden. Dit doen we vanuit een vaste standplaats aan de Ossiachersee. Inschrijving gestart, juni de eerste groep.  
 

Tom Pilzecker

Hoelang fiets je al? 
Ik ben geboren tijdens een Wielerwedstrijd……mijn ouderlijk huis lag op het parcours in Arnhem-Oost. Maar echt daadwerkelijk het beoefenen sinds 1980.

Wat voor rit maak je het liefst? 
Vlakke weg, bergen, wedstrijd: Als ik mag kiezen de bergen. 

Hoeveel kilometers rijdt je per jaar?
Niet schrikken 11 duizend vorig jaar

Leukste fietsresultaat? 
Groeibriljant bij Adrie van Diemen’s Webtrainer Bergop….2008 alweer!

Waar ben je trots op?
Dat ik na twee gebroken ruggenwervels (2013) toch weer in het Peloton durf te fietsen.

Wat zijn je overige sporten? 
Soms loop ik hard.

Wil je verder nog wat kwijt? 
Wie zin heeft om eens ’n keer echt in de bergen te fietsen, kijk eens op karinthiefietsreizen.nl

Je lijfspreuk: 
Ik heb geen lijfspreuk maar stel niet uit wat je vandaag kan doen. 
 

http://tompilzecker.nl/

Tom Pilzecker

Overzicht
Activiteiten