BCdemol
vorige lid volgende lid
Fluor

Fluor is een van 's werelds meest toonaangevende, beursgenoteerde bedrijven op het gebied van engineering, procurement, constructie, maintenance en projectmanagement.
Fluor B.V. (Fluor Nederland) is al meer dan 55 jaar actief in Nederland en combineert internationale sterkte met lokale focus voor opdrachtgevers over de hele wereld.

Geschiedenis
In 2009 vierde Fluor haar 50-jarig bestaan in Nederland. Fluor ontstond in Nederland als het Ingenieursbureau Fluor Schuytvlot. In 1964 veranderde dit van Ingenieursbureau Fluor-Schuytvlot in Fluor Nederland. Fluor Nederland groeide uit tot een belangrijke pijler in de Europese engineering, procurement en constructie industrie. 
Sinds de oprichting in Nederland heeft Fluor projecten uitgevoerd in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Bovendien is Fluor Nederland een gevestigde naam in de energie en chemicaliën markten van deze regio’s. 
Fluor Nederland blijft uitbreiden en is recentelijk verhuisd haar nieuwe kantoor in Amsterdam. Met meerdere locaties in Nederland is Fluor in staat om de engineering, procurement en constructie van megaprojecten uit te voeren.

Client Markets
Energy & Chemicals
Infrastructuur
Industrieel

EPC Services
Engineering
Procurement
Fabricage
Constructie
Onderhoud
Projectmanagement

Raijmond van Kleef

Overzicht
Activiteiten