BCdemol
vorige lid volgende lid
Hoek en Blok

In 1990 zijn we in Sliedrecht begonnen; in 2006 uitgebreid met een tweede vestiging in Barendrecht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een team van zo’n honderdtwintig medewerkers. We voelen ons thuis in deze streek en zijn trots op de mentaliteit en het ethos alhier. Daar plukt u de vruchten van als opdrachtgever, waar u ook gevestigd bent in Nederland.

Onze visie
Ondernemen wordt steeds complexer. Het begint met een goed idee, kwaliteit, een gedegen aanpak, hard werken. Het bedrijf groeit en voor je het weet gaat de meeste tijd en aandacht in allerlei randzaken zitten. Belangrijke randzaken, dat wel. Maar het leidt af van het échte ondernemen en het verder groeien.

Ontzorging
Hoek en Blok staat voor ontzorgen. Door de kracht van onze gebundelde kennis bieden wij u niet alleen haarscherp inzicht in het reilen en zeilen van uw onderneming, maar hebben we ook de expertise om u te ondersteunen bij het nemen en uitvoeren van de juiste beslissingen. Of het nu gaat om uw bedrijfsfinanciering, de jaarrekening, het terugdringen van ziekteverzuim of de juridische en fiscale aspecten van uw onderneming. En dat niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Zodat u zich kunt focussen op wat u het liefste doet: ondernemen.

Rol in het maatschappelijk verkeer

Wij vervullen als accountant een duidelijke rol in het maatschappelijk verkeer, waarbij het publieke belang dient te worden gewaarborgd. Binnen onze organisatie wordt er gefocust op de kwaliteit van onze dienstverlening en een professioneel kritische houding. De mensen werkzaam binnen onze organisatie worden voortdurend gecoacht en getraind om zich bewust te zijn van de positie die zij, om onze beleidsuitgangspunten te waarborgen, moeten innemen. Hoek en Blok heeft waarden en normen hoog in het vaandel staan.

Onze dienstverlening

Accountancy
Juridische diensten
Fiscale diensten
Personeelszaken
Subsidie-advies
Bedrijfsfinanciering
Bedrijfswaardering
Informal investment
Privé financiën
Begeleiding bedrijfsopvolging
Begeleiding fusies en overnames
Automatiseringsadvies

Kemal Acar

Overzicht
Activiteiten