BCdemol
vorige lid volgende lid
Gebr. Vermaas BV.

Vermaas Sliedrecht is al 90 jaar een familiebedrijf in Sliedrecht met twee winkels:
Vermaas Slaapcomfort en Vermaas Mode & Textiel.

Vermaas Mode & Textiel

Begonnen in de jaren ’30 met de huis-aan-huis verkoop van textiel. Later kwam er een winkel(tje) bij aan de rivierdijk met een uitgebreider assortiment kleding. Deze winkel werd later verhuisd naar een groter pand op winkelpromenade de Kerkbuurt, het winkelhart toen en nu van Sliedrecht! Daar werd meer dames-en herenmode toegevoegd aan de collectie voor deze middelbare leeftijdsgroep.
Na de verhuizing van de beddenzaak naar de woonboulevard, heeft de mode en textielwinkel daar zijn intrek genomen, en heeft het assortiment een metamorfose ondergaan en is de nadruk nog meer komen te liggen op mode.

Vermaas Slaapcomfort

Begin jaren ’70 werd aan de Stationsweg (centrum) de verkoop van matrassen en dekens gestart. Tot in 1982 deze ruimte te klein werd en tegenover de modewinkel op de Kerkbuurt de intrek van bedden werd ingenomen door een groter pand. Hier kwam het totale assortiment slaapcomfort beter tot zijn recht en konden de klanten beter bediend worden.

Met onze beddenspeciaalzaak Vermaas Slaapcomfort zijn we in 2007 verhuisd naar de huidige, grote locatie op de woonboulevard Nijverwaard. (nabij Loods 5)
Hier vindt u een uitgebreid slaapassortiment met de bekende merken als Pullman, Auping , Eastborn, Tempur, Perzona etc.

Onze sterke pluspunten zijn

Het is ons doel om zo goed mogelijk ieder van dienst te zijn met een eerlijk persoonlijk advies.
Of dit nu gaat in de mode- of slaapbranche, het is ons streven daardoor advies op maat te geven.
Daarnaast leveren wij ook aan de baggerindustrie, schepen, huisvesting en andere bedrijven met onze huismerken collectie.
Deze mogen ook binnen Vermaas Slaapcomfort er zijn, met een sterke prijs/kwaliteitsverhouding en veelal uit voorraad leverbaar.

Persoonlijk

Vanwege dat ik mij voornamelijk bezighoud met het adviseren en monteren uit onze slaapbranche, is de reden dat ik naast een drukke werkweek mij heerlijk weet te ontspannen op de racefiets.
Ik fiets met grote regelmaat, zomers meestal drie keer in de week, en ’s winters probeer ik twee keer op de fiets te stappen.
Het is een heerlijke, ontspannen bezigheid, en daarnaast met mijn maatje meer, dus ook niet verkeerd om aan deze “sportactiviteit” deel te nemen!
De BC. vind ik geweldig mooi alternatief, met elkaar een sport delen die ieder op zijn of haar manier uitoefent, en daarnaast ook veel ruimte geboden wordt aan ontspannen activiteiten zoals bedrijfsbezoeken, jaarlijkse fietstrip, binnenbaanfietsen etc.

Mijn voorkeuren voor fietsen heb ik ook, en dat is heerlijk op de lange zomeravonden door de Alblasserwaard te peddelen….even ontspannen, en niet altijd voor het snelste te moeten gaan!
Het echte racefietsen mag ik ook graag ervaren met de jongens binnen de BC  die weer beter zijn dan deze middelbare wielrenner, waarbij ik de uitdaging van het verliezen toch niet uit de weg gaat?  hoewel)

En daarom mijn lijfspreuk zakelijk of fietsend, “alleen ga je sneller, samen kom je verder”, en dat mag ook het succes zijn van onze beide familiezaken, die ik met mijn broer,  onze dames, en  personeel dagelijks mag aansturen.
 

Gert-Jan Vermaas

Overzicht
Activiteiten