BCdemol
Terug naar nieuwsoverzicht
20/11/2017 | 13:18 uur

Jaarvergadering was een succes

De avond begon met een hartelijke welkom van het baggermuseum. 2 groepen kregen een korte rondleiding van ongeveer 3 kwartier maar dit was lang niet voldoende om heel het museum te kennen. Wij raden dus iedereen ook aan om dit museum aan te doen want het is echt de moeite waard, je kan hier een leuke middag beleven. Het bestuur verzorgde voor het formele gedeelte. Hierin werd het programma van 2018 besproken, de uitkomsten van de enquête die gehouden was en de onthulling van zowel de nieuwe kleding als de bestemming van de buitenlandse trip. 
Na de formele mededelingen was het wel tijd voor wat ontspanning. Onze eerste spreker van de avond, Jasper Ockeloen. Een mooi verhaal om te horen wat hij in het verleden heeft weten te m.z.presteren en wat zijn toekomst plannen zijn.: een mooie ambitieus plan om mee te doen aan het onderdeel mountainbike voor de olympische spelen van 2020.
Na een korte pauze van een kwartier was het aan de beurt aan Rini Wagtmans. Een mooie man met heel wat verhalen. Zo kregen wij doormiddel van foto’s te zien hoe het was begonnen en wat hij als wielrenner allemaal heeft gepresteerd. De meeste zullen hem kennen als renner echter de “zakenman” was nog een langere bestaan dan als wielrennen. Mooi om van te leren voor de leden van onze businessclub.